Ταλιμπαν Αφγανισταν - ms's tweet - "Βρείτε τίς διάφορες ανάμεσα στη διακυβέρνηση ... : Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί.

Ταλιμπαν Αφγανισταν - ms's tweet - "Βρείτε τίς διάφορες ανάμεσα στη διακυβέρνηση ... : Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί.. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Στα χέρια των ταλιμπάν το τελευταίο προπύργιο στο βορρά. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Ένοπλοι ταλιμπάν διασκεδάζουν σαν παιδιά σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια βίντεο ταλιμπάν παίζουν, γελούν και φωτογραφίζονται σε λούνα παρκ την ώρα που χιλιάδες. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του.

Αφγανιστάν: Εξοργισμένοι οι ταλιμπάν με μέλη τους που ...
Αφγανιστάν: Εξοργισμένοι οι ταλιμπάν με μέλη τους που ... from img.documentonews.gr
Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν.

Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν.

Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί. Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform!

Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις.

«Τα βρήκαν», έστω για τριήμερη εκεχειρία Ταλιμπάν - Γάνι ...
«Τα βρήκαν», έστω για τριήμερη εκεχειρία Ταλιμπάν - Γάνι ... from images32.inewsgr.com
Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες.

Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform!

Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την.

Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Ένοπλοι ταλιμπάν διασκεδάζουν σαν παιδιά σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια βίντεο ταλιμπάν παίζουν, γελούν και φωτογραφίζονται σε λούνα παρκ την ώρα που χιλιάδες. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως.

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ: Με τους πάντες και με τα πάντα η ...
ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ: Με τους πάντες και με τα πάντα η ... from 1.bp.blogspot.com
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Ένοπλοι ταλιμπάν διασκεδάζουν σαν παιδιά σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια βίντεο ταλιμπάν παίζουν, γελούν και φωτογραφίζονται σε λούνα παρκ την ώρα που χιλιάδες. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα.

Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν. Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα. Ένοπλοι ταλιμπάν διασκεδάζουν σαν παιδιά σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια βίντεο ταλιμπάν παίζουν, γελούν και φωτογραφίζονται σε λούνα παρκ την ώρα που χιλιάδες. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως.